Online zelena pijaca
Online zelena pijaca - Image courtesy of [by Suat Emanr] at FreeDigitalPhotos.net - Recepti i Kuvar online

Pressonline: Onlajn zelena i stočna pijaca prvi put u Srbiji

Online zelena pijaca: “Agro IT Klaster pokrenuo je onlajn portal pijace.com, koji pruža mogućnost oglašavanja, prodaje i kupovine poljoprivrednih proizvoda putem Interneta, a cilj im je da u narednom periodu, pored teritorije Srbije, pokriju i okolne zemlje.”

Izvor: www.pressonline.rs

Na Internet je stigla prva online zelena pijaca u Srbiji.

Koncept online trgovine, u okviru praćenja najnovijih trendova, od skora važi i za zelenu pijacu (zelena pijaca i stočna pijaca), čime se unapređuje učešće i poslovanje svih poljoprivrednih proizvođača, koji se odluče na ovakav vid poslovanja.

Online zelena pijaca
Online zelena pijaca – Image courtesy of [by Suat Emanr] at FreeDigitalPhotos.net – Recepti i Kuvar online

Agro IT Klaster je nosilac ovog projekta, koji je realizovan, jer je prepoznata potreba među poljoprivrednim proizvođačima za ovakvim online alatom, koji oni besplatno promovišu svoje proizvode.

Osnovna ideja i koncept projekta uključuju besplatno oglašavanje, kao i mnoge dodatne informacije, novosti, savete i sl. Sve što je posetioci pijace.com mogu da vide je u potpunosti besplatno, a razvoj ovog projekta bi trebalo da omogući novu društvenu mrežu, koja bi povezivala poljoprivredne proizvođače sa svim zainteresovanim stranama. Osim toga, pijace.com bi trebalo da omoguće poljoprivrednicima kvalitetne i validne informacije o novim tehnologijama, razmenu iskustava, savete stručnjaka iz raznih oblasti.

Online zelena pijaca kao projekat je zvanično zaživeo 1. avgusta 2015. godine, nakon godinu dana razvoja.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!