Organska junetina - Metro - Recepti i Kuvar online
Organska junetina - Metro - Recepti i Kuvar online

Najkvalitetnija organska junetina od sada u METRO objektu u Zemunu

Organska junetina - Metro - Recepti i Kuvar online
Organska junetina – Metro – Recepti i Kuvar online

Organska junetina, koja je širom sveta sve popularnija zahvaljujući kvalitetu i povećanim biološkim i nutritivnim vrednostima, od sada je u ponudi u METRO Cash & Carry Zemun. Premijum juneće meso nalazi se u prodaji od 9. jula tekuće godine.

Organsko meso sadrži povećan sadržaj vitamina i minerala, i to pre svega kalcijuma, gvozđa, magnezijuma, omega 3 masnih kiselina i antioksidansa, što u velikoj meri može doprineti očuvanju zdravlja ljubitelja ovog hranljivog mesa. Ova specijalna junetina ne sadrži aditive, hormone, konzervanse, emulgatore, veštačke boje, arome i pojačivače ukusa, a uz to ima i manji sadržaj masnoće.

Organska junetina - Metro - Recepti i Kuvar online
Organska junetina – Metro – Recepti i Kuvar online

Organsko meso ima specifičan ukus, miris i boju, i posebnu sočnost u pripremi, jer hrana koja se koristi u ishrani goveda je sveža organska trava koja nema pesticida, genetski modifikovanih organizama ni njihovih proizvoda. Proizvodi se pod strogim nadzorom i u skladu sa propisima Evropske Unije i Srbije, koje kontrolišu ovlašćene sertifikovane organizacije.

U asortimanu ove kvalitetne organske junetine, u METRO Cash & Carry Zemun, nalazi se, meso od plećke, buta, grudi, vrata, pauflek, kao i meso gulaš i usitnjeno meso.

Metro Srbija - Recepti i Kuvar online
Metro Srbija – Recepti i Kuvar online

METRO Cash & Carry Srbija, saopštenje za javnost

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.