Ovsena kaša sa crvenim krompirom – Ana Vuletić

Ovsena kaša sa crvenim krompirom – žitarice su odlične jer se mogu mešati sa svim i u kombinaciji za doručak, ručak i večeru.

Ovsena kaša sa crvenim krompirom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Ovsena kaša sa crvenim krompirom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Ovsena kaša sa crvenim krompirom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Ovsena kaša sa crvenim krompirom – žitarice su odlične jer se mogu mešati sa svim i u kombinaciji za doručak, ručak i večeru.

  • 50 gr ovsenih pahuljica
  • 0,5 komad crvenog krompira (seckan na kockice)
  • djumbir (na vrh noža)
  1. U posebnom lončetu skuvajte ovsenu kašu u meri 1:2, ovsenih pahuljica i vode. Kuvajte oko 10ak minuta dok se dobro ne natope. Stavite sa strane da se prohladi.
  2. U drugo lonče nasekajte krompir i kuvajte oko 10 minuta od trenutka ključanja dok ne omekša.
  3. Pahuljice i krompir stavite u blender i dodajte na vrh noža malo djubmira u prahu.
  4. Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu. Ohladite i dajte bebi. Proverite temperaturu pre nego što poslužite bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Ovsena kaša sa crvenim krompirom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.