Ovsena kaša sa jabukom i kruškom – Ana Vuletić

Ovsena kaša sa jabukom i kruškom – idealan doručak za bebe da im pokrene stomačiće.

Ovsena kaša sa jabukom i kruškom - Ana Vuletić
Ovsena kaša sa jabukom i kruškom – Ana Vuletić

Ovsena kaša sa jabukom i kruškom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Ovsena kaša sa jabukom i kruškom – idealan doručak za bebe da im pokrene stomačiće.

  • 50 gr ovsenih pahuljica
  • 0,25 komad kruške
  • 0,25 komad jabuke
  • cimet
  1. Oljuštite krušku i jabuku i po 1/4 isecite na kriške i ubacite u blender ili naribajte tako da usitnite. Starijim bebama ne morate usitnititi u potpunosti, jer moraju da vežbaju zvakanje.
  2. Ovsene pahuljice kuvajte u vodi oko 10 minuta. Odnos je 1:2 (ovas:voda).
  3. Umešajte voće sa ovsenim pahuljicama, malo pospite cimetom i promešajte još jednom i ostavite da se ohladi.
  4. Proverite obavezno temperaturu kaše pre nego što je date bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Ovsena kaša sa jabukom i kruškom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.