Ovsena kaša sa kruškom i cimetom – pošto je zimska sezona voća relativno organičena sa izborom, a citrusi se tek kasnije uvode, slobodno možete kombinovati žitarice sa voćem radi raznolikosti i za večeru.
Ovsena kaša sa kruškom i cimetom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Ovsena kaša sa kruškom i cimetom – pošto je zimska sezona voća relativno organičena sa izborom, a citrusi se tek kasnije uvode, slobodno možete kombinovati žitarice sa voćem radi raznolikosti i za večeru.
- 50 gr ovsenih pahuljica
- 1 komad kruška (naribana na najsitnije)
- cimet
- Kuvajte ovsene pahuljice u vodi sa malo cimeta oko 10 minuta, treba da dobijete malo ređu kašu, jer će se dodatno zgusnuti kako se bude hladila i još upijala vode.
- Oljuštite i naribajte krušku. Pomešajte sa ovesnim pahuljicama.
- Sačekajte da se ohladi i dajte bebi. Obavezno proverite tempraturu pre nego što beba počne da jede.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!