Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Paprikaš od bukovača – Ivana Pešić

0

Paprikaš od bukovača – Ivana Pešić

Paprikaš od bukovača – moj omiljeni paprikaš!

Paprikaš od bukovača - Ivana Pešić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Paprikaš od bukovača – Ivana Pešić

Vreme pripreme 20 minutes
Termicka obrada 30 minutes
Ukupno vreme 50 minutes
Broj osoba 1

Sastojci

  • 1 kg bukovača
  • 300 g crnog luka
  • 300 g šargarepe
  • 1 dl ulja
  • so
  • biber

Uputstvo za pripremu

  1. Crni luk iseci na rebarca,a sargarepu na kolutove. Prziti luk na zagrejanom ulju, zatim dodati sargarepu i bukovace. Dinstati oko pola sata. Na kraju, paprikas posoliti i pobiberiti.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.