Paprikaš od graška i mladog krompira – prolećni ručak!
Paprikaš od graška i mladog krompira – Ivana Pešić
- 300 g svinjskog mesa
- 300 g graska
- 300 g mladih krompirica
- 1 glavica crnog luka
- 1 kasicica aleve paprike
- ulje
- so
- biber
- Crni luk sitno iseckati i proprziti na ulju da postane staklast. Dodati meso i grasak,poklopiti i dinstati uz dolivanje po malo vode, oko pola sata.
- Mlade krompirice oguliti,ako su veci preseci na pola,pa i njih prodinstati zajedno sa graskom i mesom. Posuti alevom paprikom, posoliti, pobiberiti, naliti pola litre vode i ostaviti na laganoj vatri jos 20 minuta.
PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?
Pročitajte još:
Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!