Paradajz punjen pilećom salatom – Recepti i Kuvar online

0

Paradajz punjen pilećom salatom – pileća salata, na bilo koji način, verovatno je jedan od vaših omiljenih recepata.

Zlobnici tvrde da je pileća salata jedno od najomiljenijih jela! Ova verzija pileće salate, kojom se puni paradajz, odlična je varijanta za ručak, užinu ili laganu večeru.

Paradajz punjen pilećom salatom - Recepti i Kuvar online
Paradajz punjen pilećom salatom – Recepti i Kuvar online
Paradajz punjen pilećom salatom - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Paradajz punjen pilećom salatom – Recepti i Kuvar online

Paradajz punjen pilećom salatom - pileća salata, na bilo koji način, verovatno je jedan od vaših omiljenih recepata.
Obrok Ručak, Večera
Kuhinja Internacionalna
Vreme pripreme 15 minutes
Termicka obrada 30 minutes
Ukupno vreme 45 minutes
Broj osoba 3 osobe

Sastojci

  • 450 gr pileće belo meso kuvano, iseći na sitne komade
  • 1 šolja mediteranskog celera iseckanog
  • 4 komada mlada luka seckanog
  • 1 šolja majoneza
  • 0,5 kašičice soli
  • 0,5 šolje badema narezanih
  • 10 paradajza 8-10 komada, srednjih, izdubljenih

Uputstvo za pripremu

  1. Skuvajte pileće meso. Ostavite da se ohladi.
  2. Usitnite pileće meso.
  3. Pomešajte zajedno piletinu, celer, luk, majonez, so i bademe. Ovim filom napunite izdubljeni paradajz i ostavite da se ohladi.
  4. Služiti hladno.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od mesa, kliknite na link: JELA OD MESA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od piletine, kliknite na link: JELA OD PILETINE.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.