Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Pašteta od tunjevine – Ivana Pešić

0

Pašteta od tunjevine – Ivana Pešić

Pašteta od tunjevine – Veoma ukusna!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Pašteta od tunjevine - Ivana Pešić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Pašteta od tunjevine – Ivana Pešić

Vreme pripreme 15 minutes
Termicka obrada 10 minutes
Ukupno vreme 25 minutes
Broj osoba 10

Sastojci

  • 1 glavica crnog luka
  • 2 kuvana jajeta
  • 240 g tunjevine
  • 100 g margarina
  • so
  • biber
  • limunov sok
  • tost hleb

Uputstvo za pripremu

  1. Crni luk sitno iseckati, jaja narendati, margarin penasto umutiti, a tunjevinu ocediti od ulja. Sve dobro izmesati, dodati so, biber i malo limunovog soka. Ostaviti u frizider da se ohladi. Tost hleb premazati pastetom i posluziti.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.