Pašteta od tunjevine – Ivana Pešić

Pašteta od tunjevine – Ivana Pešić

Pašteta od tunjevine – Veoma ukusna!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Pašteta od tunjevine – Ivana Pešić

  • 1 glavica crnog luka
  • 2 kuvana jajeta
  • 240 g tunjevine
  • 100 g margarina
  • so
  • biber
  • limunov sok
  • tost hleb
  1. Crni luk sitno iseckati, jaja narendati, margarin penasto umutiti, a tunjevinu ocediti od ulja. Sve dobro izmesati, dodati so, biber i malo limunovog soka. Ostaviti u frizider da se ohladi. Tost hleb premazati pastetom i posluziti.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Pašteta od tunjevine – Ivana Pešić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.