Pastrmka na ohridski način – Ivana Mitrović

0
465
Pastrmka na ohridski način - Ivana Mitrović | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Pastrmka na ohridski način - Ivana Mitrović - Recepti i Kuvar online

Pastrmka na ohridski način – sočna i ukusna.

Pastrmka na ohridski način - Ivana Mitrović | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Pastrmka na ohridski način – Ivana Mitrović – Recepti i Kuvar online

Pastrmka na ohridski način – Ivana Mitrović

Pastrmka na ohridski način – socna i ukusna.

  1. Šargarepu i celer iseckati na kockice,crni luk na polovine,a limun na kolutove.Belo vino i vodu pomešati pa u tome skuvati šargarepu,celer,luk i polovinu peršuna. Posoliti,pobiberiti i pred kraj kuvanja dodati lumin.
  2. Pastrmke usoliti, napuniti barenom šargarepom i celerom,uvezati koncem, uvaljati u brašnoi i kratko propržiti sa obe strane [recipe-timer seconds=00 minutes=2 hours=0](po 2 minuta)[/recipe-timer]. Zatim preliti ohladjenom corbom,pa staviti da se kuva.Kad jelo prokljuca, smanjiti vatru, poklopiti i kuvati dvadesetak minuta.
  3. Kad jelo bude gotovo skinuti konac sa riba i poslužiti sa barenim krompirom prelivenim sosom iz posude u kojoj se kuvala riba.

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!