Persimon i kruška – persimon iliti kako se kod nas zove japanska jabuka obično se može naći u zimskom periodu i puna je vitamina C za vaše bebe. Uvodi se bebama između 8-10 meseca života.
Persimon i kruška – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Persimon i kruška – persimon iliti kako se kod nas zove japanska jabuka obično se može naći u zimskom periodu i puna je vitamina C za vaše bebe. Uvodi se bebama između 8-10 meseca života.
- 1 komad persimon (seckan na kockice)
- 0,25 komad kruške (seckana na kockice)
- Iako za odrasle persimon nije potrebno oljuštiti i može se jesti kao jabuka, ipak savetujemo da bebi kao i sve oljuštite.
Ukoliko je plod tvrd možete ga pariti oko 5 minuta da omekša, ali ukoliko je zreo nema potrebe.
Takođe ako je previše gnjecav, bacite ga.Oljuštite i iseckajte na komadiće krušku i persimon.
- Ubacite u blender i blendirajte dok ne dobijete kašu.
- Poslužite bebi. Uživaće u bogatstvu vitamina i ukusu.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!