Preuzmite aplikaciju sa Google Play

Persimon i kruška – Ana Vuletić

0 0

Persimon i kruška – persimon iliti kako se kod nas zove japanska jabuka obično se može naći u zimskom periodu i puna je vitamina C za vaše bebe. Uvodi se bebama između 8-10 meseca života.

Persimon i kruška - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Persimon i kruška – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Persimon i kruška - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online

Persimon i kruška - persimon iliti kako se kod nas zove japanska jabuka obično se može naći u zimskom periodu i puna je vitamina C za vaše bebe. Uvodi se bebama između 8-10 meseca života.
Obrok Večera
Kuhinja Internacionalna
Vreme pripreme 5 minutes
Ukupno vreme 5 minutes
Broj osoba 1 porcija
Autor Ana Vuletić

Sastojci

  • 1 komad persimon seckan na kockice
  • 0,25 komad kruške seckana na kockice

Uputstvo za pripremu

  1. Iako za odrasle persimon nije potrebno oljuštiti i može se jesti kao jabuka, ipak savetujemo da bebi kao i sve oljuštite. Ukoliko je plod tvrd možete ga pariti oko 5 minuta da omekša, ali ukoliko je zreo nema potrebe. Takođe ako je previše gnjecav, bacite ga.Oljuštite i iseckajte na komadiće krušku i persimon.
  2. Ubacite u blender i blendirajte dok ne dobijete kašu.
  3. Poslužite bebi. Uživaće u bogatstvu vitamina i ukusu.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.