Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Pikantni praziluk sa viršlama – Ivana Pešić

0

Pikantni praziluk sa viršlama – Ivana Pešić

Pikantni praziluk sa viršlama – veoma ukusno!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Pikantni praziluk sa viršlama - Ivana Pešić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Pikantni praziluk sa viršlama – Ivana Pešić

Vreme pripreme 15 minutes
Termicka obrada 30 minutes
Ukupno vreme 45 minutes
Broj osoba 1

Sastojci

  • 2 struka praziluka
  • 500 g virsli
  • 2 krompira
  • 1 glavica crnog luka
  • 400 g sargarepe
  • 50 g margarina
  • 2 cena belog luka
  • 1/2 kasicice majorana
  • ulje
  • so
  • biber
  • persun

Uputstvo za pripremu

  1. Sargarepu i krompir narendati. Praziluk iseci na krugove a crni luk na kockice. Virsle iseci na kolutice pa ih isprziti na rastopljenom margarinu. Kad se isprze sa svih strana dodati crni i beli luk. Posebno izprziti sargarepu i krompir,dodati praziluk,majoran,so i biber. Zatim
  2. dodati virsle sa crnim i belim lukom i dobro promesati.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.