Pilav sa komadićima soje – Ivana Mitrović

Pilav sa komadićima soje – Ivana Mitrović

Pilav sa komadićima soje – ručak na brzinu.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Pilav sa komadićima soje – Ivana Mitrović

Pilav sa komadićima soje – ručak na brzinu.

  • 150 g komadica soje
  • glavica crnog luka
  • 50 g slanine
  • 100 g šargarepe
  • 150 g pirinca
  • peršunov list
  • maslinovo ulje
  • 500 ml vode
  • so
  • biber
  1. Crni luk sitno iseckati a šargarepu na kolutove pa propržiti na ulju.
  2. Slaninu takodje sitno iseckati i sa lukom na kratko propržiti.
  3. Dodati hidrirane komadice soje i pirinac,posoliti,pobiberiti te naliti vodom i kuvati dok pirinac ne omekša.
  4. Pri kraju pilav zapeci u rerni.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Pilav sa komadićima soje – Ivana Mitrović

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.