Pilav sa teletinom – Dijana Popović

Pilav sa teletinom.

Pilav sa teletinom, sastojci:

  • 1 glavica crnog luka
  • 200 gr pirinča
  • 2 šargarepe
  • 1 kašičica soli
  • pola kašičice bibera
  • 1 kašika suvog biljnog začina
  • 600 gr telećeg mesa
Pilav sa teletinom - Dijana Popović - Recepti i Kuvar online
Pilav sa teletinom – Dijana Popović – Recepti i Kuvar online

Pilav sa teletinom, priprema:

  • U šerpu staviti šargarepu i meso.
  • Dodati soli i bibera po ukusu i krčkati 20 minuta.
  • Na malo ulja propržiti sitno seckani crni luk, obarenu iseckanu šargarepu i opran pirinač.
  • Prodinstati i sipati 3 kutlače tečnosti u kojoj se kuvala teletina i šargarepa.
  • Složiti meso, dodati bibera i začiniti po ukusu, zatim zapeći u rerni na 220 stepeni na 20 minuta.
  • Prijatno!

Dijana Popović

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Pilav sa teletinom – Dijana Popović

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.