Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Pilav – Tatjana Stojanović

0

Pilav – ukusno jelo sa piletinom.

Pilav - Tatjana Stojanović - Recepti i Kuvar online
Pilav – Tatjana Stojanović – Recepti i Kuvar online
Pilav - Tatjana Stojanović - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Pilav – Tatjana Stojanović

Pilav - ukusno jelo sa piletinom.
Obrok Ručak
Kuhinja Internacionalna
Vreme pripreme 35 minutes
Termicka obrada 1 hour
Ukupno vreme 1 hour 35 minutes
Broj osoba 4 osobe

Sastojci

  • 300 gr pileće grudi sa koskom
  • 2 komada šargarepa koren
  • 1 komada crni luk
  • 300 gr pirinac
  • so
  • biber
  • suvi biljni začin

Uputstvo za pripremu

  1. Pilece grudi odvojiti od koske
  2. Kosku staviti u 1 l vode i staviti da se kuva.
  3. Supu zaciniti po ukusu
  4. Pilece grudi iseckati na kocke.
  5. Iseckati crni luk na sitne kockice a sargarepu na kolutove.
  6. Sipati u serpu ulje,crni luk i prziti dok luk porumeni.
  7. Zatim dodati sargarepu i piletinu.
  8. Naliti sa malo supe i dinstati oko 15 minuta.
  9. Ako je potrebno posoliti jos malo.
  10. Zatim dodati pirinac sve lepo izmesati i dodati jos malo supe.
  11. Dinstati sve zajedno jos oko 15 minuta.
  12. Zatim sve preruciti u vatrostalnu tepsiju,naliti jos malo supe i staviti u zagrejanu rernu da se pilav zapece. Otprilike oko 10 minuta odnodno dok ne ispari visak tecnosti.
    Pilav - Tatjana Stojanović - Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.