Pileće belo meso sa susamom – Suzana Mitić

Pileće belo meso sa susamom – još jedan dobar predlog za nedeljni ručak na brzinu i daje odgovor na pitanje šta sutra za ručak?

Pileće belo meso sa susamom - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Pileće belo meso sa susamom – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Pileće belo meso sa susamom – Suzana Mitić

Pileće belo meso sa susamom – još jedan dobar predlog za nedeljni ručak na brzinu i daje odgovor na pitanje šta sutra za ručak?

  • 1 komad belog mesa
  • soli (po ukusu)
  • bibera (po ukusu)
  • 1 kašika začinsko bilje
  • 50 gr susam
  • ulje za prženje
  1. Belo meso iseći na trake,posoliti,pobiberiti i staviti začinsko bilje.
  2. Promešati više puta i svako parče umočiti u susam ja jedne i druge strane i pržiti na vrelom ulju sa svih strana dok ne porumeni.Uz sezonsku salatu izvrstan ručak na brzinu.
  3. Meso je krckavo spolja a sočno iznutra.Probajte.
    Prijatno.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Pileće belo meso sa susamom – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.