Piletina i beli krompir – sezonu bundeve obilno koristim pa je u većini mojih recepata možete naći kao sastojak, kada prođe sezona sve možete isto da pravite samo bez bundeve.

Piletina i beli krompir – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Piletina i beli krompir – sezonu bundeve obilno koristim pa je u većini mojih recepata možete naći kao sastojak, kada prođe sezona sve možete isto da pravite samo bez bundeve.
- 3 kriške bundeve
- 50 gr pilećeg belog mesa
- 1 komad beli krompir (seckan na četvrtine)
- 1 šaka bebi šargarepe
- đumbir
- Moj je savet kada god kupite bundevu, dajte nekom muškom da je oljušti i isecka na kriške i spakuje u proseku 3 kriške u kesu i zamrznite ukoliko nećete odmah da spremate.
- Oljštenu bundevu, krompir i iseckane, zajedno sa mesom i šargarepom i vrlo malo svežeg đumbira ubacite u vodu da se kuva oko 15 minuta. Dok povrće ne omekša i meso ne bude kuvano.
- Procedite sve i ubacite u blender.
- Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu.
- Ohladite, proverite temperaturu i poslužite bebi.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!