Piletina i šećerac sa jabukom – ova kašica je malo teža, pa ukoliko vašu bebu šećerac nadima, možete napraviti sve isto sa manjom količinom ili čak i bez.
Piletina i šećerac sa jabukom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Piletina i šećerac sa jabukom – ova kašica je malo teža, pa ukoliko vašu bebu šećerac nadima, možete napraviti sve isto sa manjom količinom ili čak i bez.
- 50 gr pileci file
- 1 komad tikvica (seckana na kockice)
- 1 šaka kukuruza šećerca
- 1 šaka graska
- 1 šaka bebi šargarepe
- 1 komad jabuka (seckana na kriške)
- đumbir
- U vodu stavite da se kuva piletina, grašak, šećerac i bebi šargarepa sa malo đumbira (najbolje svežeg).
- Oljuštite tikvicu i iseckajte na kockice. Posle 7 minuta ubacite i tikvicu da se kuva sa svim.
- Oljuštite jabuku i isecite na kriške i ubacite posle 3minuta.
- Sve ukupno kuvajte oko 15 minuta od početka kuvanja ili dok sve ne omekša i piletina bude kuvana (zavisno od debljine parčeta koje ste koristili).
- Procedite i ubacite u blender sve sastojke.
- Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu.
- Ohladite i poslužite bebi.
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!