Piletina i šećerac sa jabukom – Ana Vuletić

Piletina i šećerac sa jabukom – ova kašica je malo teža, pa ukoliko vašu bebu šećerac nadima, možete napraviti sve isto sa manjom količinom ili čak i bez.

Piletina i šećerac sa jabukom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Piletina i šećerac sa jabukom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Piletina i šećerac sa jabukom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Piletina i šećerac sa jabukom – ova kašica je malo teža, pa ukoliko vašu bebu šećerac nadima, možete napraviti sve isto sa manjom količinom ili čak i bez.

  • 50 gr pileci file
  • 1 komad tikvica (seckana na kockice)
  • 1 šaka kukuruza šećerca
  • 1 šaka graska
  • 1 šaka bebi šargarepe
  • 1 komad jabuka (seckana na kriške)
  • đumbir
  1. U vodu stavite da se kuva piletina, grašak, šećerac i bebi šargarepa sa malo đumbira (najbolje svežeg).
  2. Oljuštite tikvicu i iseckajte na kockice. Posle 7 minuta ubacite i tikvicu da se kuva sa svim.
  3. Oljuštite jabuku i isecite na kriške i ubacite posle 3minuta.
  4. Sve ukupno kuvajte oko 15 minuta od početka kuvanja ili dok sve ne omekša i piletina bude kuvana (zavisno od debljine parčeta koje ste koristili).
  5. Procedite i ubacite u blender sve sastojke.
  6. Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu.
  7. Ohladite i poslužite bebi.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Piletina i šećerac sa jabukom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.