Piletina sa avokadom – Ana Vuletić

Piletina sa avokadom – bogat ručak za vaše bebe.

Piletina sa avokadom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Piletina sa avokadom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Piletina sa avokadom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Piletina sa avokadom – bogat ručak za vaše bebe.

  • 0,5 komad avokado
  • 50 gr pilećeg filea
  • 1 komad tikvica
  • 0,25 komad crveni krompir
  • 1 šaka belo kinoa zrno
  1. Oljuštite krompir i tikvicu i iseckajte na kockice.
  2. U vodu stavite šaku belog kinoa zrna, crveni krompir i belo meso i kuvajte oko 10minuta.
    Dodajte tikvicu i kuvajte još oko 8minuta.
  3. Oljuštite polovinu avokada i iseckajte na kockice.
  4. Kada je sve skuvano procedite i ubacite u blender zajedno sa avokadom.
  5. Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu. Ukoliko je potrebno dodajte malo prokuvane vode da razblažite kašicu.
  6. Ohladite i ponudite bebi.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Piletina sa avokadom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.