Piletina sa jabukom i krompirom – jedan od predloga kako da pomešate piletinu sa povrćem i voćem. U ovom slučaju ovo je ručak, a ne voćni obrok.
Piletina sa jabukom i krompirom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Piletina sa jabukom i krompirom – jedan od predloga kako da pomešate piletinu sa povrćem i voćem. U ovom slučaju ovo je ručak, a ne voćni obrok.
- 50 gr piletine (u komadu (file -belo meso))
- 1 kom jabuka (seckana na kriške)
- 1 kom beli krompir (seckan na kockice)
- 3 lista persuna (u komadu)
- majčino mleko (ili adaptirano mleko, po potrebi)
- Krompir i jabuku oljuštite. Krompir iseckajte na kockice, a jabuku na kriške. Ubacite zajedno sa piletinom u vodu i dodajte listove peršuna.
- Kuvajte oko 15 minuta.
- Izvadite peršun, a preostalo sameljite u blenderu dok ne dobijete kašu. Ukoliko je previše gusta dodajte malo majčinog ili adaptiranog mleka.
- Sačekajte da se ohladi pre serviranja bebi.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!