Pirinač od plastike - Youtube printscreen
Pirinač od plastike - Youtube printscreen

Sajt healinglifeisnatural.com objavio je zabrinjavajuću informaciju da se proizvodi pirinač od plastike. Kako ga prepoznati?

Svima je već poznato da velike kompanije koje se bave proizvodnjom, zarad veće zarade i profita, menjaju način na koji se hrana proizvodi i prodaje na policama supermarketa, ali neke od njih su o tome uveliko preterale!

U prodavnicama, pomenute kompanije su počele da prodaju pirinač od plastike.

Pogledajte video, kako da razlikujete pirinač od plastike od prirodnog:

Toksični pirinač od plastike napravljen je od slatkog krompira (batat), krompira i sintetičkog resina (plastike, polimer, Syntetic Resin). Rezultat je pirinač koji izgleda kao prirodni, a ukus dobija dodavanjem arome pirinča.

Možda na prvi pogled i ukus nećete primetiti razliku, ali vaše telo sigurno hoće.

Ovaj prinač od plastike je neverovatno toksičan. Sudeći prema kineskim istraživanjima, ako se pojedu tri tanjira ovog pirinča, efekat je kao da ste pojeli plastičnu kesu.

Izvor: radiosarajevo.ba

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!