Pitice sa prazilukom – Tatjana Stojanović

Pitice sa prazilukom – odličan doručak.

Pitice sa prazilukom - Tatjana Stojanović
Pitice sa prazilukom – Tatjana Stojanović

Pitice sa prazilukom – Tatjana Stojanović

Odlican dorucak

  • 500 gr kore za pitu
  • 2 struka praziluk (sitno seckan)
  • 450 gr sitan sir
  • 3 komada jaja
  • 1 kasikica so
  • 3 kasike ulja
  • 30 gr susam
  1. Iseckati sitno praziluk.
    Sipati ulje u tiganj pa dodati praziluk.
    Prziti oko pet minuta.
  2. Ostaviti sa strane da se malo ohladi.
    Izmesati sir ,so,dva jajeta i ohladjen praziluk.
    Uzeti jednu koru namazati je sa malo fila pa je uviti u rolat.
  3. Rolat saviti u puzice.
    Ponavljati postupak sve dok ima materijala.
  4. Poredjati puzice u tepsiju ,premazati ih sa jednim umucenim jajetom i posuti sa malo susama.
    Staviti da se pece u zagrejanoj rerni.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Pitice sa prazilukom – Tatjana Stojanović

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.