Pohovane krmenadle na italijanski način – Slađana Bokić

0

Pohovane krmenadle na italijanski način – savršen ukus jela! Interesantan recept za sve ljubitelje italijanske i mediteranske kuhinje.

Pohovane krmenadle na italijanski način - Slađana Bokić - Recepti i Kuvar online
Pohovane krmenadle na italijanski način – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online
Pohovane krmenadle na italijanski način - Slađana Bokić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Pohovane krmenadle na italijanski način – Slađana Bokić

Pohovane krmenadle na italijanski način - savršen ukus jela! Interesantan recept za sve ljubitelje italijanske i mediteranske kuhinje.
Obrok Ručak
Kuhinja Srpska/Srbijanska
Vreme pripreme 1 hour
Termicka obrada 15 minutes
Ukupno vreme 1 hour 15 minutes
Broj osoba 2 osobe

Sastojci

  • 6 komada krmenadle svinjske, bez kostiju
  • 6 komada kačkavalj listići
  • 4 komada jaja
  • 200 gr prezle
  • 200 gr brašno
  • 1/2 kašičice so
  • 1 komad limun
  • ulje za prženje

Uputstvo za pripremu

  1. Meso izlupajte, nakapajte sokom od limuna i ostavite u frižideru da ostoji sat vremena.
  2. Jaja ulupajte viljuškom i posolite.
  3. Krmenadlu uvaljajte u brašno, pa u jaje pa ponovo u brašno.
  4. Zatim uzmite listić sira pa pritisnite kako bi se zalepio za meso.
  5. Ponovo umočite u jaja pa u prezle.
  6. Pripremljeno meso pržite na zagrejanom ulju prvo donju stranu a potom i stranu sa sirom.
  7. Kao prilog možete servirati pečeni krompir.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od mesa, kliknite na link: JELA OD MESA.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.