Pohovani gedžeti - Recepti i Kuvar online
Pohovani gedžeti - Recepti i Kuvar online

Pohovani gedžeti, interesantan i neobičan video prilog, za start nove rubrike Zanimljivi recepti. U saradnji sa vodećim IT portalom Interfejs TV, pripremaćemo razne zanimljivosti iz sveta hrane i IT-a.

Evo serije fotografija, koju ćete poželeti da “pojedete”. Nešto ovako glupo odavno nismo videli, ali je zato i tako ukusno. Kao i brza hrana ili pomfrit. Umetnik Henri Hardgrivs ispohovao je neke od najpoznatijih gedžeta i napravio ove “slasne” fotke. Idealno je za sve vas, koji se ložite na vašu tehniku toliko, da biste je čak i pojeli! Nemamo pojma kako je ovo uradio. I zašto je to uradio, ali, rezultat je sasvim OK. Ako ste makar malo uvrnuti…

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!