Posetili smo: restoran Stari Košutnjak - Klub dijaspore
Posetili smo: restoran Stari Košutnjak - Klub dijaspore

Posetili smo restoran Stari Košutnjak, i Klub dijaspore pri restoranu Stari Košutnjak, čiji su osnivači g. Slobodan Ivanović iz Toronta i g. Miša Ćirić iz Beograda.

Razgovarali smo sa Slobodanom Ivanovićem, jednim od osnivača Kluba dijaspore i restorana Stari Košutnjak.

“Ideja je okupljanje dijaspore kroz Klub. Sada u svetu živi 3 – 5 miliona Srba, na svim kontinentima.” kaže g. Ivanović.

On već 46 godina živi u dijaspori, ali je uvek ostao u kontaktu sa Srbijom. Do sada je 140 puta je otišao do Kanade i vratio se nazad.

“Težnja je da se ponovo spoji dijaspora sa Srbijom. Jedini način za to je povezivanje privrednih subjekata i to mora biti dvosmerno.”- rekao nam je g. Ivanović. “Ideja je da svima koji dođu iz dijaspore ili stranim državljanima koji žive u Beogradu, ponudimo naše pihtije, pasulj (gravče na tavče), ili sarmu.”

Restoran Stari Košutnjak vodi g. Miša Ćirić čija je životna vizija i misija okupljanje dijaspore (diasporagroup.org). Sve najnovije informacije o aktivnostima g. Miše Ćirića, možete pratiti na TV kanalu Srpska naučna televizija, emisija Serbia EXPO.

Ceo razgovor sa g. Slobodanom Ivanovićem možete pogledati u video izveštaju:

Beograd, 25.11.2016.
Razgovor sa g. Slobodanom Ivanovićem vodio Miodrag Ilić
Linkom-PC doo, Recepti i Kuvar online, Sva prava zadržana, All rights reserved

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!