Poslastičarski Stracciatella sladoled – Suzana Mitić

Poslastičarski Stracciatella sladoled – Suzana Mitić

Poslastičarski Stracciatella sladoled – pravi poslasticarski, pogledom mami…

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Poslastičarski Stracciatella sladoled – Suzana Mitić

Poslastičarski Stracciatella sladoled – pravi poslasticarski, pogledom mami…

  • 600 ml mleka
  • 60 gr secera
  • 1/2 kesice limontusa
  • 100 gr krem slag od vanile
  • 50 gr rendane cokolade

Za dekoraciju:

  • 4 lesnika
  • 4 jagode
  1. Mleko skuvati sa secerom,treba da vri 10 minuta.
  2. Ohladiti i dodati pola kesice limuntusa,promesati i zamrznuri.
  3. Umutiti krem slag sa 70 gr vode i tako umucen slag umutiti u smrznuto mleko.
  4. Dodati rendanu cokoladu.
  5. Rashladiti.
  6. Vaditi kugle,dekorisati lesnikom i jagodom.
  7. Prijatno.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Poslastičarski Stracciatella sladoled – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.