Poslastičarski trikovi na besplatnim radionicama Zdravka Gavrilovića

Ukoliko ste se umorili od uvek istih recepata, uskršnji period je idealan da isprobate nove i izuzetne ukuse. Uskršnja trpeza nije samo mesto na kojem se porodica okuplja da provede vreme zajedno, već i prilika da pokažete svoje poslastičarske sposobnosti. Slatki zalogaji, u koje se umešaju Dijamant margarin i ljubav učiniće da vaši najmiliji uživaju u fuziji ukusa koju ste pripremili za njih.

U želji da doprinese bogatsvu uskršnje trpeze, Zdravko Gavrilović je u saradnji sa kompanijom Dijamant pripremio niz recepata koje ćete obožavati, a predstaviće vam ih na slatkim radionicama koje će se održati u nekoliko najvećih gradova u Srbiji i biće pravo poslastičarsko iskustvo. Radionice će se održati u Beogradu – TC Stadion 25.3., Nišu – Roda centar 1.4 i Kragujevcu – Plaza 8.4. Posetioci slatkih radionica imaće priliku da se druže sa Zdravkom Gavrilovićem, saznaju tajnu savršenog kolača ali i da probaju kolače koje je pripremio.

Pratite Dijamantove Facebook i YouTube stranice od 13. marta jer ćete i tamo moći da naučite kako da napravite savršen kolač. Zdravko Gavrilović će vas uvesiti u jedan novi svet poslastičarstva. Recepti birani s ljubavlju učiniće uskršnju trpezu neodoljivom, a svaki kolač će biti malo umetničko delo.

Saopštenje: Dijamant

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Poslastičarski trikovi na besplatnim radionicama Zdravka Gavrilovića

Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.