Poslastičarski trikovi na besplatnim radionicama Zdravka Gavrilovića
Poslastičarski trikovi na besplatnim radionicama Zdravka Gavrilovića

Ukoliko ste se umorili od uvek istih recepata, uskršnji period je idealan da isprobate nove i izuzetne ukuse. Uskršnja trpeza nije samo mesto na kojem se porodica okuplja da provede vreme zajedno, već i prilika da pokažete svoje poslastičarske sposobnosti. Slatki zalogaji, u koje se umešaju Dijamant margarin i ljubav učiniće da vaši najmiliji uživaju u fuziji ukusa koju ste pripremili za njih.

U želji da doprinese bogatsvu uskršnje trpeze, Zdravko Gavrilović je u saradnji sa kompanijom Dijamant pripremio niz recepata koje ćete obožavati, a predstaviće vam ih na slatkim radionicama koje će se održati u nekoliko najvećih gradova u Srbiji i biće pravo poslastičarsko iskustvo. Radionice će se održati u Beogradu – TC Stadion 25.3., Nišu – Roda centar 1.4 i Kragujevcu – Plaza 8.4. Posetioci slatkih radionica imaće priliku da se druže sa Zdravkom Gavrilovićem, saznaju tajnu savršenog kolača ali i da probaju kolače koje je pripremio.

Pratite Dijamantove Facebook i YouTube stranice od 13. marta jer ćete i tamo moći da naučite kako da napravite savršen kolač. Zdravko Gavrilović će vas uvesiti u jedan novi svet poslastičarstva. Recepti birani s ljubavlju učiniće uskršnju trpezu neodoljivom, a svaki kolač će biti malo umetničko delo.

Saopštenje: Dijamant

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!