in

Poslastičarski trikovi na besplatnim radionicama Zdravka Gavrilovića

Uz Dijamant i Zdravka Gavrilovića uživajte u receptima koji će vas staviti na slatke muke!

Poslastičarski trikovi na besplatnim radionicama Zdravka Gavrilovića
Poslastičarski trikovi na besplatnim radionicama Zdravka Gavrilovića

Ukoliko ste se umorili od uvek istih recepata, uskršnji period je idealan da isprobate nove i izuzetne ukuse. Uskršnja trpeza nije samo mesto na kojem se porodica okuplja da provede vreme zajedno, već i prilika da pokažete svoje poslastičarske sposobnosti. Slatki zalogaji, u koje se umešaju Dijamant margarin i ljubav učiniće da vaši najmiliji uživaju u fuziji ukusa koju ste pripremili za njih.

U želji da doprinese bogatsvu uskršnje trpeze, Zdravko Gavrilović je u saradnji sa kompanijom Dijamant pripremio niz recepata koje ćete obožavati, a predstaviće vam ih na slatkim radionicama koje će se održati u nekoliko najvećih gradova u Srbiji i biće pravo poslastičarsko iskustvo. Radionice će se održati u Beogradu – TC Stadion 25.3., Nišu – Roda centar 1.4 i Kragujevcu – Plaza 8.4. Posetioci slatkih radionica imaće priliku da se druže sa Zdravkom Gavrilovićem, saznaju tajnu savršenog kolača ali i da probaju kolače koje je pripremio.

Pratite Dijamantove Facebook i YouTube stranice od 13. marta jer ćete i tamo moći da naučite kako da napravite savršen kolač. Zdravko Gavrilović će vas uvesiti u jedan novi svet poslastičarstva. Recepti birani s ljubavlju učiniće uskršnju trpezu neodoljivom, a svaki kolač će biti malo umetničko delo.

Saopštenje: Dijamant

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Miodrag Ilic

Written by Miodrag Ilic

Osnivač projekta Recepti i Kuvar online i odgovorni urednik portala. Kuva iz hobija, ali ne često. Član NUNS.

What do you think?

2k Lajkova
Upvote Downvote
Medalje za novosadske gastronome u Solunu - Turistički svet

Medalje za novosadske gastronome u Solunu

Šnicle sa blitvom - Jelena Nikolić - Recepti i Kuvar online

Šnicle sa blitvom – Jelena Nikolić