Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Posna torta sa medenim srcem – Slađana Šćekić

0

Posna torta sa medenim srcem – predivna posna torta, gde se uvek traži parče više… 😉

Posna torta sa medenim srcem - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Posna torta sa medenim srcem – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online
Najbolji recept nedelje - Recepti & Kuvar online
Najbolji recept nedelje – Recepti & Kuvar online
Posna torta sa medenim srcem - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Posna torta sa medenim srcem – Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online

Posna torta sa medenim srcem - predivna posna torta, gde se uvek traži parče više... 😉
Obrok Desert
Kuhinja Srpska/Srbijanska
Vreme pripreme 5 minutes
Termicka obrada 15 minutes
Ukupno vreme 20 minutes
Broj osoba 20 parčića

Sastojci

  • 700 ml fante pomorandža
  • 1 pakovanje margarina
  • 6 kašika šećera
  • 3 kesice pudinga od vanile
  • 5 kašika prah šećera
  • 400 gr keksa posnog
  • 400 gr medenog srca

Uputstvo za pripremu

  1. Priprema: 600 ml fante - da provri. Sastaviti puding sa šećerom pa dodati 100 ml fante i sve zajedno sipati u provrelu fantu neprestano muteći dok se puding ne zgusne.
  2. Ohladiti pa u ohladjeno dodati umućeni margarin sa šećerom u prahu.
  3. Filovati: 200 gr posnog keksa topiti u fantu i redjati na tacnu za tortu, zatim premazati filom pa poredjati medeno srce koje smo proboli viljuškom i potapali u fantu. Opet fil pa keks pa opet fil i odozgo staviti ili posni šlag ili topljenu čokoladu.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.