Posna torta sa medenim srcem – predivna posna torta, gde se uvek traži parče više… 😉
Posna torta sa medenim srcem – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online
Posna torta sa medenim srcem – predivna posna torta, gde se uvek traži parče više… 😉
- 700 ml fante (pomorandža)
- 1 pakovanje margarina
- 6 kašika šećera
- 3 kesice pudinga od vanile
- 5 kašika prah šećera
- 400 gr keksa (posnog)
- 400 gr medenog srca
- Priprema: 600 ml fante – da provri. Sastaviti puding sa šećerom pa dodati 100 ml fante i sve zajedno sipati u provrelu fantu neprestano muteći dok se puding ne zgusne.
- Ohladiti pa u ohladjeno dodati umućeni margarin sa šećerom u prahu.
- Filovati: 200 gr posnog keksa topiti u fantu i redjati na tacnu za tortu, zatim premazati filom pa poredjati medeno srce koje smo proboli viljuškom i potapali u fantu. Opet fil pa keks pa opet fil i odozgo staviti ili posni šlag ili topljenu čokoladu.
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!