Posni francuski hleb – Suzana Mitić

29

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Posni francuski hleb – Suzana Mitić

Posni francuski hleb – dekorativno i vrlo ukusno.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Posni francuski hleb – Suzana Mitić

Posni francuski hleb – dekorativno i vrlo ukusno.

  • 1 francuski hleb
  • 2 tunjevine
  • 3 kisela krastavca
  • 2 kuvane sargarepe
  • 200 gr margarina
  • 100 gr posnog kackavalja
  1. Francuski hleb preseci na ri jednaka dela i izdubiti mu sredinu.
  2. Margarin umutiti penasto i dodati mu tunjevinu.Sredinu hleba koju smo izdubili isecemo na kriske i sve zajedno pomesamo.
  3. Iseci na sitne kockice sargarepu i kisele krastavce a kackavalj izrendati.
  4. Sve zajedno pomesati sa predhodnim filom i ovom smesom puniti francuski hleb.
  5. Uviti ga u foliju i ostaviti u frizideru da se sjedine sastojci i da moze lakse da se sece.
  6. Seci na tanke snite i uzivati u ukusu.Prijatno.

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More