Posni francuski hleb – Suzana Mitić

Posni francuski hleb – Suzana Mitić

Posni francuski hleb – dekorativno i vrlo ukusno.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Posni francuski hleb – Suzana Mitić

Posni francuski hleb – dekorativno i vrlo ukusno.

  • 1 francuski hleb
  • 2 tunjevine
  • 3 kisela krastavca
  • 2 kuvane sargarepe
  • 200 gr margarina
  • 100 gr posnog kackavalja
  1. Francuski hleb preseci na ri jednaka dela i izdubiti mu sredinu.
  2. Margarin umutiti penasto i dodati mu tunjevinu.Sredinu hleba koju smo izdubili isecemo na kriske i sve zajedno pomesamo.
  3. Iseci na sitne kockice sargarepu i kisele krastavce a kackavalj izrendati.
  4. Sve zajedno pomesati sa predhodnim filom i ovom smesom puniti francuski hleb.
  5. Uviti ga u foliju i ostaviti u frizideru da se sjedine sastojci i da moze lakse da se sece.
  6. Seci na tanke snite i uzivati u ukusu.Prijatno.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Posni francuski hleb – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.