Posni francuski hleb – Suzana Mitić
Posni francuski hleb – dekorativno i vrlo ukusno.
Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!
Posni francuski hleb – Suzana Mitić
Posni francuski hleb – dekorativno i vrlo ukusno.
- 1 francuski hleb
- 2 tunjevine
- 3 kisela krastavca
- 2 kuvane sargarepe
- 200 gr margarina
- 100 gr posnog kackavalja
- Francuski hleb preseci na ri jednaka dela i izdubiti mu sredinu.
- Margarin umutiti penasto i dodati mu tunjevinu.Sredinu hleba koju smo izdubili isecemo na kriske i sve zajedno pomesamo.
- Iseci na sitne kockice sargarepu i kisele krastavce a kackavalj izrendati.
- Sve zajedno pomesati sa predhodnim filom i ovom smesom puniti francuski hleb.
- Uviti ga u foliju i ostaviti u frizideru da se sjedine sastojci i da moze lakse da se sece.
- Seci na tanke snite i uzivati u ukusu.Prijatno.