Predavanje Umeša Mukija, počasnog ambasadora UNESCO kluba na Sorboni | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština u saradnji sa Studentskim parlamentom Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju organizuju otvoreno predavanje

Umeša Mukija, počasnog ambasadora UNESCO kluba na Sorboni i

osnivača međunarodne organizacije “Institut za održivo liderstvo”

Tema predavanja: Uticaj inovacija na socijalno preduzetništvo. Četvrtak, 26. mart 2015. u 18h, Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju Univerziteta Singidunum, Bulevar Zorana Đinđića 44.

Umeš Muki je diplomirao telekomunikacije u Indiji, završio je master u menadžmentu u Francuskoj, a trenutno je na doktorskim studijama iz oblasti menadžmenta. Osnivač je međunarodne organizacije Institut za održivo liderstvo, koja ima za cilj pronalaženje novih liderskih znanja i veština neophodnih za rešavanje izazova u 21. veku. Tokom svoje karijere aktivno se bavi pitanjima mladih. Dobitnik je Tesla srebrnog novčića za svoje doprinose u oblasti omladinskih pitanja. Nagrađen je titulom Počasnog krsta ambasadora UNESCO kluba na Univerzitetu Sorbona.

 

Predavanje gospodina Mukija se održava u okviru projekta Škola poslovnih veština, koje organizuje studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih država u Srbiji. Projekat ima za cilj da pruži mladima znanja i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredilo i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji. Neke od tema kojima se Škola poslovnih veština bavi su: preduzetništvo, liderstvo, diplomatski odnosi, komunikacija, odnosi sa javnošću, timski rad, psihologija uspeha, poslovna etika, ljudska prava, lokalni razvoj, demokratija. U okviru projekta su učestvovali brojni domaći i strani predavači kao što su: dr Džon Lenoks (profesor sa Univerziteta Oksford), dr Jurgen Spis (direktor instituta za Humanističke nauke), Vanja Udovičić (ministar omladine i sporta u Vladi Srbije), Gi Đoken (izvršni direktor UNESCO centra za mir iz Vašingtona), Uve Fredhajm (generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji), Nj.E. Nils Ragnar Kamsvag (ambasador Kraljevine Norveške u Srbiji), Dragana Roter (rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Vip mobajl) i mnogi drugi. Nova sezona započeta je predavanjem dobitnice Nobelove nagrade za mir za 2003. godinu, dr Širin Ebadi iz Irana, koje je održano 22. oktobra 2014. godine u Beogradu.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!