Metro Cash & Carry - Sjenički sir - Recepti i Kuvar online
Metro Cash & Carry - Sjenički sir - Recepti i Kuvar online

Eksluzivna tradicionalna ponuda za najistančanije gurmane

METRO Cash & Carry je jedini veleprodajni lanac koji od sada u svojoj ponudi ima premium tradicionalni asortiman, najkvalitetnije mlečne i mesne proizvode, od najcenjenijih nacionalnih proizvođača iz našeg regiona.

Pršut, kulen, namazi od magulice, pirotski kačkavalj, paški sir i mnogi drugi artikli koje je METRO izabrao za svoje kupce, pružiće nezaboravno gastronomsko iskustvo i zadovoljiće najviše kriterijume istinskih gurmana.

„Kontinuiranim širenjem asortimana nastojimo da ponudimo našim kupcima najkvalitetnije proizvode proverenog porekla i kvaliteta. Jedinstven izbor nacionalnih proizvoda iz našeg regiona, koji su napravljeni po tradicionalnoj recepturi, obogatiće svaku trpezu, i našim ugostiteljima omogućiti da upotpune svoju gastronomsku ponudu upravo najboljim što region nudi. Cilj formiranja nacionalnog asortimana jeste upravo da objedinimo najkvalitetnije i najvoljenije proizvode sa prostora Srbije, Crne Gore i Hrvatske i na taj način podržimo lokalne proizvođače, a kupcima ponudimo vrhunske specijalitete kojima se ovo podneblje ponosi”, ističe Dušan Čolović, Viši rukovodilac za odnose sa kupcima.

Metro Cash & Carry - Sjenički sir - Recepti i Kuvar online
Sjenički sir – Recepti i Kuvar online

Iz selekcije sireva tradicionalnog asortimana METRO izdvaja, Pirotski kačkavalj, kao i zlatarski koziji sir u tegli sa maslinovim uljem. Ovi posebni sirevi izdvajaju se po tradicionalnoj pripremi, specifičnom ukusu i mirisu koji će svi istančani sladokusci umeti da cene. Premium proizvod svakako je Paški sir koji je nosilac najprestižnijih nagrada za kvalitet. Proizvodi se isključivo od ovčijeg mleka sa Paga, topi se u ustima, i ima poseban pikatan ukus i miris i jedinstvenu teksturu.

Metro Cash & Carry - Domaći sremski kulen - Recepti i Kuvar online
Domaći sremski kulen – Recepti i Kuvar online

U METRO distributivnim centrima možete pronaći i široku lepezu proizvoda od mesa mangulice. Ovi mesni proizvodi važe za veoma zdrave zbog svojih niskokaloričnih svojstava. Iako sadrži manje kalorija, meso mangulice jednako je pogodno za pripremu svih tradicionalnih proizvoda kao što su šunka, pršuta, kobasice i kulen, a koji se mogu naći na jednom mestu samo u METRO-u.

Namaz od mangulice, pikantnog ukusa i teksture paštete sa određenom dozom hrskavosti, idealan je za pripremanje brusketa i raznih ukusnih predjela. Ono što kulen od mangulice izdvaja od drugih industrijskih kulena, je dominantan ukus čistog mesa, dok se začini osećaju u tragovima ali sa pravom dozom pikantnosti. Pored ovih artikala od mangulice, METRO izdvaja i sremske kobasice, snack štapiće, čvarke, suvi vrat i pečenicu.

Raznovrstan tradicionalni asortiman od sada možete pronaći u METRO distributivnim centrima u Beogradu i Novom Sadu.

METRO Cash & Carry se trudi da svojim kupcima bude najbolji partner u poslovanju i nastaviće da u skladu sa njihovim potrebama obogaćuje i proširuje svoj asortiman. U METRO distributivnim centrima obezbeđena je kupovina neophodnih artikala na jednom mestu, uz atraktivne veleprodajne cene.

Metro Srbija - Recepti i Kuvar online
Metro Srbija – Recepti i Kuvar online

METRO Cash & Carry je prisutan u 27 zemalja širom sveta sa više od 750 samouslužnih prodajnih objekata i oko 117.000 zaposlenih. Kompanija je u finansijskoj 2013/2014. ostvarila prodaju u iznosu od oko 31 milijarde evra. METRO Cash & Carry je prodajna linija METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija. U finansijskoj 2013/2014. godini Grupa je ostvarila prodaju od oko 63 milijardi evra. METRO grupu čini oko 250.000 zaposlenih i više od 2.200 centara u 30 zemalja.

Snagu METRO Grupe čine prodajne linije koje nezavisno posluju na tržištu: internacionalni lider u samouslužnoj veleprodaji METRO/MAKRO Cash & Carry, Real hipermarketi – maloprodajne trgovine prehrane, Media Markt i Saturn – evropski tržišni lideri specijalizovani za trgovinu na malo medijskim i drugim električnim uređajima i Galeria Kaufhof – moderne robne kuće. Više informacija na: www.metrogroup.de

Izvor: Metro Cash & Carry Srbija

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!