Premium tradicionalni asortiman od mangulice u Metro-u - foto Metro Cash & Carry
Premium tradicionalni asortiman od mangulice u Metro-u - foto Metro Cash & Carry

[Saopštenje za medije, Metro Cash & Carry]

Eksluzivna tradicionalna ponuda samo u METRO-u

Beograd, 13. novembar 2015. godineMETRO Cash & Carry je jedini veleprodajni lanac koji od sada u svojoj ponudi ima premium tradicionalni asortiman od najcenjenijih proizvođača iz našeg regiona.

U METRO distributivnim centrima u Beogradu i Novom Sadu možete pronaći široku lepezu proizvoda od mesa mangulice. Ovi mesni proizvodi važe za veoma zdrave zbog svojih niskokaloričnih svojstava. Iako sadrži manje kalorija, meso mangulice jednako je pogodno za pripremu svih tradicionalnih proizvoda kao što su šunka, pršuta, kobasice i kulen, a koji se mogu naći na jednom mestu samo u METRO-u.

Namaz od mangulice, pikantnog ukusa i teksture paštete sa određenom dozom hrskavosti, idealan je za pripremanje brusketa i raznih ukusnih predjela. Ono što kulen od mangulice izdvaja od drugih industrijskih kulena, je dominantan ukus čistog mesa, dok se začini osećaju u tragovima, ali sa pravom dozom pikantnosti. Pored ovih artikala od mangulice, METRO izdvaja i sremske kobasice, snack štapiće, čvarke, suvi vrat i pečenicu.

Premium tradicionalni asortiman od mangulice u Metro-u - foto Metro Cash & Carry
Premium tradicionalni asortiman od mangulice u Metro-u – foto Metro Cash & Carry

METRO Cash & Carry se trudi da svojim kupcima bude najbolji partner u poslovanju i nastaviće da u skladu sa njihovim potrebama obogaćuje i proširuje svoj asortiman. U METRO distributivnim centrima obezbeđena je kupovina neophodnih artikala na jednom mestu, uz atraktivne veleprodajne cene.

Izvor: Saopštenje za medije, Metro Cash & Carry

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!