Prolećni sendvič – Angela Kiš

10

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Prolećni sendvič – Angela Kiš

Prolećni sendvič – brzo se sprema lako,zdravo i ukusno.

 

Prolećni sendvič – Angela Kiš

Brzo se sprema lako,zdravo i ukusno

  • 18 parčeta tost hleba
  • 5 tanjih šargarepa
  • 5 manjih rotkvica
  • 50 g suncokreta
  • 1/2 vezice peršuna
  • so
  1. Na sitno narendati šargarepu i rotkvice na ulju dinstati oko 5 minuta dodat sitno seckan peršun, suncokret, so po ukusu, dobro izmešati i podeliti na 9 kom hleba staviti preostali hleb i peći na 200 stepeni 15 minuta.

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More