Preuzmite aplikaciju sa Google Play

Prolećni sendvič – Angela Kiš

0 0

Prolećni sendvič – Angela Kiš

Prolećni sendvič – brzo se sprema lako,zdravo i ukusno.

Prolećni sendvič – Angela Kiš

Brzo se sprema lako,zdravo i ukusno
Vreme pripreme 5 minutes
Termicka obrada 15 minutes
Ukupno vreme 20 minutes
Broj osoba 4 osobe
Autor Angela Kis

Sastojci

  • 18 parčeta tost hleba
  • 5 tanjih šargarepa
  • 5 manjih rotkvica
  • 50 g suncokreta
  • 1/2 vezice peršuna
  • so

Uputstvo za pripremu

  1. Na sitno narendati šargarepu i rotkvice na ulju dinstati oko 5 minuta dodat sitno seckan peršun, suncokret, so po ukusu, dobro izmešati i podeliti na 9 kom hleba staviti preostali hleb i peći na 200 stepeni 15 minuta.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.