BKTVnews - Prosuo je flašicu sa vrelim čajem na -40 i dobio je nešto neverovatno!
BKTVnews - Prosuo je flašicu sa vrelim čajem na -40 i dobio je nešto neverovatno!

[BKTVnews]

Samo 20 km južno od Arktika, na mesto koje dnevno dobija samo dva sata sunčevih zraka tokom zime, jedan momak je uspeo da uhvati do sada neviđen prizor. Prosuo je flašicu sa vrelim čajem na -40 i dobio je nešto neverovatno!

Kada je rešio da prospe termost sa čajem na temperaturi koja je dostizala čak -40C, nije ni pomišljao kakav će ga prizor zateći.

Međutim, ovakva namera je bila dugo planirana.

Želja fotografa Majkla Devijesa ga je odvela na vrh na kome je sunce najjače sijalo, a do koga je trebalo 45 minuta vožnje kolima po velikom snegu.

Ništa nije prepušteno slučaju pri beleženju ove fotografije. Temperatura je praćena iz minuta u minut, jačina vetra takode, pad sunčevih zraka pod određenim uglom i naravno mnogo flašica sa vrelim čajem.

Na kraju je sasvim slučajnim zamahom prosuo termost sa vrelom tečnošcu i napravio fotografiju o kojoj nije ni sanjao.

Tečnost se pretvorila u oštar led koji je formirao krug oko njega, a sunčevi zraci probijali su kroz krug u sredini.

BKTVnews - Prosuo je flašicu sa vrelim čajem na -40 i dobio je nešto neverovatno!
BKTVnews – Prosuo je flašicu sa vrelim čajem na -40 i dobio je nešto neverovatno!

Iako nije ni slutio da će ikada napraviti fotografiju o kojoj ce svet pričati, sada se divi svom eksperimentu koji po svemu sudeći, uspeo.

Izvor: www.bktvnwes.com, najnovije vesti iz zemlje i sveta, kliknite OVDE da vidite ceo tekst >>>

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!