Pržena pileća džigerica – Slađana Bokić

82

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Pržena pileća džigerica.

Pržena pileća džigerica - Slađana Bokić - Recepti i Kuvar online
Pržena pileća džigerica – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online

Pržena pileća džigerica – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online

Pržena pileća džigerica.

  • 600 gr pileće džigerice
  • 2 glavice crnog luka
  • brašno (po potrebi)
  • suvi biljni začin (po ukusu)
  • ulje (po potrebi)
  1. Pileću džigericu operite i prosušite a zatim je začinite vegetom. Svaki komad džigerice dobro uvaljajte u brašno i ređajte u dobro osušeni tiganj u koji ste prethodno sipali ulje da prekrije dno.
  2. Najbitnije je da se džigerica ređa direktno na hladno ulje. U prostore između džigerice i preko nje poređajte crni luk isečen na krupnije komade.
  3. Tiganj poklopite, stavite na ringlu pa tek onda uključite.
  4. Kada se ulje zagreje i džigerica počne da se prži sačekajte 5 minuta a zatim okrenitekomade džigerice.
  5. Postupak ponavljajte na svakih 5 minuta dok džigerica ne bude gotova. Potrebno je dvadesetak minuta da se prži. Kada je gotovo servirajte na tanjir i služite uz prilog po želji.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.