Pržene kobasice – Ivana Pešić

Pržene kobasice – Ivana Pešić

Pržene kobasice – pikantno i ukusno!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Pržene kobasice – Ivana Pešić

  • 500 g ljutih kobasica
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 cena belog luka
  • 1/2 kasicice majcine dusice
  • 150 g sampinjona
  • 1 sargarepa
  • 1 kasika jabukovog sirceta
  1. Crni i beli luk sitno iseckati,sargarepu i kobasice na polukrugove a sampinjone na listice.U voku na malo ulja kratko proprziti kobasice da promene boju pa dodati iseckano povrce.Poprskati jabukovim sircetom,pa sve zajedno kratko prziti uz neprestano mesanje na visokoj temperaturi.Pred kraj przenja dodati majcinu dusicu i malo soli.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Pržene kobasice – Ivana Pešić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.