Punjeni mafini – Ivana Pešić
Punjeni mafini – ukusno i dekorativno predjelo sa ruskom salatom!
Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!
Punjeni mafini – Ivana Pešić
- 3 jajeta
- 1 casa jogurta
- 100 ml ulja
- 220 g brasna
- 1 kasicica soli
- 1 prasak za pecivo
- 1 kasicica origana
- 100 g sunke
- 100 g kackavalja
- ruska salata
- pecenica
- zelena salata
- Umutiti jaja,dodati jogurt i ulje. Sjediniti brasno,so,pecivo,origano i sve pomesati sa umucenom masom. Sunku iseckati a kackavalj izrendati pa dodati u masu. Podmazati kalup za projice,sipati smesu i peci 15 minuta na 200 stepeni. Sacekati da se ohladi pa izvaditi iz kalupa. Odseci vrhove mafina,malo izdubiti,napuniti ruskom salatom,staviti parce
- pecenice i list zelene salate pa stvaiti kapicu.