Prirodna mineralna voda - Radenska Classic - Recepti i Kuvar online
Prirodna mineralna voda - Radenska Classic - Recepti i Kuvar online

Prirodna mineralna voda sa sopstvenim ugljen-dioksidom

U velikim dubinama, daleko od izvora zagađenja i u posebnim geološkim uslovima, tokom godina, dekada i vekova neprestano nastaje poseban dar prirode – Radenska Classic Kraljevi izvor, koji se odlikuje bogatim sadržajem i savršenom kombinacijom otopljenih minerala i prirodnih mehurića ugljen-dioksida.

Konzumiranjem Radenske Classic – zbog njenog sastava – pružamo telu pravu količinu minerala, s većim sadržajem kalcijuma i magnezijuma, koji su u optimalnom odnosu 2:1. Sa 1 litrom Radenske Classic pokrivamo 20% dnevne potrebe za kalcijumom i 25% dnevne potrebe za magnezijumom.

Rezultati raznih istraživanja, kao i preporuke stranih stručnjaka na području zdravlja i prehrane, upućuju nas na redovno, dnevno konzumiranje prirodne mineralne vode Radenska Classic Kraljevi izvor.

JESTE LI ZNALI?

– Ako dnevno popijete jedan litar prirodne mineralne vode Radenska Classic, u organizam unosite dovoljne količine kalcijuma i magnezijuma koji pridonose očuvanju zdravlja vaših kostiju.

– Ako dnevno popijete jedan litar prirodne mineralne vode Radenska Classic, u organizam unosite dovoljnu količinu magnezijuma i ostalih minerala, koji će vam smanjiti osećaj umora i iscrpljenosti.

– Ako dnevno popijete jedan litar prirodne mineralne vode Radenska Classic, u organizam unosite dovoljne količine kalcijuma i magnezijuma koji pospešuju rad i rast mišića i daju neophodnu energiju vašem metabolizmu.

PRIRODNA MINERALNA VODA RADENSKA CLASSIC. PIJTE JE SVAKODNEVNO.

radenska-voda-a4-600

Sastav

Na etiketi Radenske Classic, naznačeno je: PRIRODNA MINERALNA VODA. Eksterne institucije izvode redovnu kontrolu kvaliteta prirodne mineralne vode i punionice.

Prirodna mineralna voda Radenska Classic sadrži:

  • katjoni u mg /L: natrij 440, kalcijum 200, magnezijum 92, kalijum 80,
  • anjoni u mg /L: hidrogenkarbonat 2000, sulfat 80, hlorid 44, fluorid 0,50,
  • CO2 minimalno 3500 mg /L.

Nitrati u prirodnoj mineralnoj vodi Radenska Classic, nisu prisutni; koncentracija je ispod granice kvantifikacije analitičke metode.

Cevovodi prirodne mineralne vode Radenska Classic su zaštićeni od spoljnih uticaja sa debelim, nepropusnim slojevima gline, pa ostaje očuvana izvorna čistoća vode.

Posetili smo proizvodne pogone Radenska u Radencima, pročitajte ovde >>>

Detaljnije o prirodnoj mineralnoj vodi Radenska Classic: http://www.radenska.si/