Recept za ljubav - Love Recipe - Recepti i Kuvar online
Recept za ljubav - Love Recipe - Recepti i Kuvar online

Recept za ljubav (Love Recipe, 2008.)

Recept za ljubav - Love Recipe - Recepti i Kuvar online
Recept za ljubav – Love Recipe – Recepti i Kuvar online

Recept za ljubav (Love Recipe) je kratki crtani film, čija radnja nas polako uvodi u priču da se zaljubljeni par priprema za proslavu godišnjice u sopstvenom stanu. On je u kuhinji, koncentrisan na spremanje svečane čokoladne torte, koga uporno prekida njihov živahni pas čivava, želeći da pronađe društvo za igranje. U međuvremenu, njegova supruga se sprema u kupatilu: kupanje, oblačenje u svoju najseksi odeću, šminkanje. Njihovi pokreti i akcije, a da uopšte toga nisu svesni, potpuno su sinhronizovane, potpuno usaglašene.

Ovaj sjajni kratki crtani film potpisuje grupa autora (režija): Felipe Pizarro Sáenz De Urtury, Frederic Bajou, Morgan Bourdon, Jiun Yiing Mow, Loic Paoli, muziku je komponovao Mathieu Alvado, muziku izvodi Star Pop Ochestra, a  produkciju je radila kompanija Supinfocom Arles 2008.g.

Iako film Recept za ljubav (Love Recipe) nije napravio komercijalni uspeh, njega je na Youtube do sada pogledalo više od 11 miliona ljudi! Način na koji je ovaj film urađen, režiran i produciran, ne govori nam da se radi o anonimnim autorima i nepoznatom filmskom delu. Upravo suprotno, film izgleda kao da je izašao iz nekog velikog i poznatog filmskog studija.

Šta reći za psa? Teško je posle gledanja filma zaključiti, ko je glavni junak? Zaljubljeni par, ljubav prema hrani ili fenomenalna čivava?

Film Recept za ljubav (Love Recipe) pogledajte ovde >>>