RECEPT ZA SVETOG NIKOLU: punjeni baget – Jelena Nikolić

0
164
RECEPT ZA SVETOG NIKOLU: punjeni baget - Jelena Nikolić - Recepti i Kuvar online
RECEPT ZA SVETOG NIKOLU: punjeni baget - Jelena Nikolić - Recepti i Kuvar online

Punjeni baget, posno predjelo za Svetog Nikolu.

Punjeni baget, sastojci:

  • 1 baget
  • 1 konzerva tunjevine
  • 125 g margarina
  • 2 manje šargarepe
  • 3 kisela krastavčića
  • so
  • biber

Punjeni baget, priprema:

  • Šargarepu skuvati, ohladiti i iseckati na sitne komade. Krastavčiće iseckati.
  • Margarin umutiti, dodati tunjevinu, šargarepu i krastavčiće, izmešati, posoliti i pobiberiti.
  • Hleb preseći na pola, izvući sredinu i napuniti.
  • Rolate uviti u foliju i staviti u frižider. Iseći na kriške.
  • Prijatno!

Jelena Nikolić

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!