Punjeni baget, posno predjelo za Svetog Nikolu.
Punjeni baget, sastojci:
- 1 baget
- 1 konzerva tunjevine
- 125 g margarina
- 2 manje šargarepe
- 3 kisela krastavčića
- so
- biber
Punjeni baget, priprema:
- Šargarepu skuvati, ohladiti i iseckati na sitne komade. Krastavčiće iseckati.
- Margarin umutiti, dodati tunjevinu, šargarepu i krastavčiće, izmešati, posoliti i pobiberiti.
- Hleb preseći na pola, izvući sredinu i napuniti.
- Rolate uviti u foliju i staviti u frižider. Iseći na kriške.
- Prijatno!
Jelena Nikolić
PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?
Pročitajte još:
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!