Recepti i Kuvar online na Sajmu medija od 26.10. - 30.10.2016.
Recepti i Kuvar online na Sajmu medija od 26.10. - 30.10.2016.

Zahvaljujući pomoći IAB Srbija i Gemius Srbija, portal Recepti i Kuvar online predstaviće se svim zainteresovanim posetiocima Sajma medija – Media Market, koji se održava na Beogradskom sajmu, hala 3, od 26.10. – 30.10.2016. 

2. po redu Sajam medija – Media Market, omogućava svim zainteresovanima da se upoznaju sa medijskom scenom u Srbiji, i to u neposrednom susretu sa medijima, marketinškim agencijama, oglašavačima. Gledajući sa biznis strane, ovaj Sajam pokrenuo je novi okvir za komunikaciju medija sa partnerima-oglašivačima, marketinškim i PR agencijama, štamparima, distributerima…

Sajam medija – Media Market, održava se uz ostale manifestacija u toku trajanja Sajma knjiga.

Recepti i Kuvar online na Sajmu medija od 26.10. - 30.10.2016.
Recepti i Kuvar online na Sajmu medija od 26.10. – 30.10.2016.

Vidimo se na Sajmu medija u hali 3 Beogradskog sajma!

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!