Recepti i Kuvar online na WorldRecipes EXPO 2015
Recepti i Kuvar online na WorldRecipes EXPO 2015

Recept za najbolju proju na engleskom objavljen na portalu WorldRecipes EXPO 2015

Recepti i Kuvar online na WorldRecipes EXPO 2015
Recepti i Kuvar online na WorldRecipes EXPO 2015

Jedan od naših najpregledanijih recepata Najbolja proja sa sirom, objavljen je na portalu WorldRecipes EXPO 2015. Objavljena verzija je na engleskom jeziku: Serbian Corn Bread with Cheese.

Šta je to WorldRecipes EXPO 2015? To je otvorena platforma za objavljivanje recepata, koja istovremeno ima mogućnost da pregleda i druge veb sajtove i njihove recepte, objedinjujući u jedinstveni kuvar manifestacije EXPO 2015 u Milanu.

Ovaj portal čini jedinstvenu priliku za predstavljanje ovakvog sadržaja kao i jedinstvenog prehrambenog i kulinarskog događaja širom sveta. Ova globalna onlajn knjiga kuvarskih recepata je na engleskom i italijanskom jeziku, a razvijena je od strane zajednice profesionalaca iz sveta hrane, medijskih kuća, blogera koji pišu o hrani, master kuvara i organizacija koje se bave hranom.  WorldRecipes EXPO je osmišljen kao kvalitetna platforma za skupljanje i objavljivanje tradicionalnih recepata iz svih krajeva sveta.

U trenutku kad pišemo ovaj tekst na ovom portalu je moguće pregledati 239.134 recepata, od 5.293 autora iz 118 zemalja sveta. Osim recepata koji su direktno objavljeni, ovaj portal nudi mogućnost da pregleda i učita web sajt svakog autora, kao i da sve recepte sa njegovog sajta pridruži rezultatima pretrage, tako da je u pretragu recepata dodatno pridružen još 4.631 vebsajt od 662 autora širom sveta.

Šta je EXPO Milano 2015? EXPO Milano 2015 je nekomercijalna univerzalna izložba sa veoma unikatnim i inovativnim postavkama. To nije samo izložba već i proces, koji uključuje aktivno učešće velikog broja izlagača, okupljenih oko osnovne teme “Nahraniti Planetu, energija za život“. Podrazumeva održivi, tehnološki, tematski fokus, predstavljen svim posetiocima. Ova jedinstvena izložba je otvorena od 1. maja do 31. oktobra 2015., gde će biti postavke više od 130 izlagača. Trajanje je punih 184 dana, a ova gigantska manifestacija će biti smeštena na 1.000.000 kvadratnih metara, a očekuje se da ukupan broj posetilaca premaši broj od preko 20 miliona!

Ekipa našeg portala će posetiti EXPO Milano 2015 sredinom oktobra i možete očekivati naše izveštaje sa ove jedinstvene manifestacije. Do tada, pratite sve recepte koji se objavljuju na portalu WorldRecipes EXPO 2015!

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!