Recepti za ručak - TOP 5 lista - Recepti i Kuvar online
Recepti za ručak - TOP 5 lista - Recepti i Kuvar online

Za danas smo vam pripremili TOP 5 listu: recepti za ručak, spisak 5 najpopularnijih recepata za ručak na našem portalu. Lista je napravljena na najobjektivniji način, prema broju pregleda, ili, kako se to uobičajeno kaže, prema izboru posetilaca… A kakva će biti sledeća TOP lista, zavisi samo od vas…

Recepti za ručak - TOP 5 lista - Recepti i Kuvar online
Recepti za ručak – TOP 5 lista – Recepti i Kuvar online

Ujedno, ova TOP 5 lista RECEPTI ZA RUČAK, najbolji je odgovor šta biste mogli da pripremite za RUČAK

1. Pileći pilav

Pileći pilav je zabeležio ukupnih 19.643 pregleda i zasluženo se pozicionirao na 1. mesto naše liste TOP5 – RECEPTI ZA RUČAK.

[ultimate-recipe id=1314]

2. Leskovačka mućkalica

Na 2. mestu naše liste TOP 5 – RECEPTI ZA RUČAK, nalazi se Leskovačka mućkalica, koja se sprema na poseban način. Ovaj recept je zabeležio 19.136 pregleda.

[ultimate-recipe id=11410]

3. Piletina sa senfom i susamom

Piletina sa senfom i susamom, recept za veoma ukusan i lak obrok, nalazi se na 3. mestu liste TOP 5 – RECEPTI ZA RUČAK, i zabeležio je 11.504 pregleda.

[ultimate-recipe id=356]

4. Lazanje sa mesom bolonjeze

Sa 10.997 pregleda na četvrtom mestu liste TOP 5 – RECEPTI ZA RUČAK, nalazi se recept lazanje sa mesom bolonjeze, koji se trudi da razbije uvreženo mišljenje da je spremanje lazanja dug i naporan proces.

[ultimate-recipe id=2674]

5. Dinstana zelena boranija

Na 5., ali ne najmanje važnom mestu, nalazi se recept dinstana zelena boranija, tradicionalni recept mediteranske kuhinje, omiljen u ovom regionu. Ovaj recept imao j 9.182 pregleda.

[ultimate-recipe id=871]

PREGLEDAJTE SVE RECEPTE ZA RUČAK >>>

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!