Recepti za ručak - Recepti i Kuvar online - Pixabay
Recepti za ručak - Recepti i Kuvar online - Pixabay

Naši najpopularniji recepti za ručak. Spremite sastojke, dobru volju, i uživajte! Prijatno!

Recepti za ručak - Recepti i Kuvar online - Pixabay
Recepti za ručak – Recepti i Kuvar online – Pixabay

Sve naše recepte za ručak, pogledajte OVDE >>>

Pileći pilav recept

Pileći pilav recept - Recepti i Kuvar online
Pileći pilav recept – Recepti i Kuvar online

Pileći pilav recept će, svakom ljubitelju piletine i jela, koja se brzo spremaju, verovatno, biti na prvom mestu rang liste. Ova varijacija recepta donosi i sastojke, karakteristične za grčku kuhinju, kao što su: origano, limun i feta sir. Ceo recept pogledajte OVDE >>> (ukupan broj pregleda: 17.278)

Piletina sa senfom i susamom

Piletina sa senfom i susamom - Ručak na brzinu - Recepti i Kuvar online
Piletina sa senfom i susamom – Ručak na brzinu – Recepti i Kuvar online

Piletina sa senfom i susamomOvaj recept servira obrok za 3 osobe, vrlo lak za pripremu, pritom veoma ukusan. Pileće meso je zdravija opcija od ostalih vrsta mesa: sadrži optimalnu količinu belančevina, lako je svarljiva i ima visoku biološku vrednost. Ceo recept pogledajte OVDE >>> (ukupan broj pregleda 9.798).

Lazanje sa mesom / Bolonjeze – Ana Vuletić

Lazanje sa mesom / Bolonjeze - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Lazanje sa mesom / Bolonjeze – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Lazanje sa mesom / Bolonjeze – Ranije sam bila u ubeđenju da je jako teško napraviti dobre lazanje i da je proces dug i komplikovan, ali ovo je samo slučaj kada prvi put pravite, već drugi put je sve lakše. Sad sam se toliko izveštila da ih pravim jednom mesečno. Savetujem da svaka domaćica proba bar dva puta da ih napravi. Ceo recept pogledajte OVDE >>> (ukupan broj pregleda 8.512)

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!