Redizajn portala Recepti & Kuvar online | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?

Redizajn portala za novi kvalitet

Dragi saradnici, dragi posetioci,

nakon prvih godinu dana, nešto malo posle našeg prvog rođendana, pripremamo redizajn našeg portala.

Tranzicija podataka, redizajn portala i promena serverske platforme će biti započeta u sredu 18.03.2015., uveče, posle 22 h, pa će portal biti privremeno nedostupan u periodu od 24, pa do mogućih 48 sati. U tom periodu neće biti dostupna ni jedna stranica portala.

Novi dizajn će doneti novi, lepši i informativniji izgled portala, a za recepte, biće dostupna mnogo jednostavnija forma za unos istih. Jednostavnija forma za unos recepata će doneti i rigorozniju kontrolu: neće biti obrađivan i objavljivan ni jedan recept koji nije pravilno unet, ili je kopiran sa nekog drugog slično sajta ili portala, ili je već objavljivan na drugim sajtovima ili portalima. Sve ovo se čini, zbog toga, da se prednost da saradnicima, koji žele da objave originalne, kreativne i unikatne recepte.

Izvinjavamo se zbog činjenice da portal neće biti dostupan neko vreme, ali, to će doneti jedan novi kvalitet!

Srdačan pozdrav,

Recepti i Kuvar online team

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!