Redline team produkcija | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas? 4
Redline team - Igor i Goran - Recepti i Kuvar online

Redline team nastao je spajanjem ART PHOTO studija Gorana Šinika i REDLINE VIDEO produkcije Igora Lepedata, 2009. godine.

Redline team - Igor i Goran - Recepti i Kuvar online
Redline team – Igor i Goran

Spojem dugogodišnjeg iskustva u fotografiji i višegodišnjeg iskustva televizijskog snimanja, nastao je tim koji će na pravi način zabeležiti i ispričati svaki Vaš značajan događaj, kao i najlepši trenutak – kako fotografijom tako i video zapisom…

Koristeći moderan – umetnicki pristup fotografiji i snimanju, oni posvećuju pažnju i najsitnijim detaljima i time ne dozvoljavaju da oni padnu u zaborav…

Video Imagination by Igor Lepedat

 

Igor Lepedat - Redline - Recepti i Kuvar online
Igor Lepedat – Redline team

Photo & video produkcija REDLINE za sve Vaše najvažnije trenutke obezbeđuje usluge profesionalnog snimanja, montiranja i post-produkcije, uz profesionalnu opremu – sve u službi Vaših uspomena.

Photo Imagination by Goran Šinik

 

Goran Šinik - Redline - Recepti i Kuvar online
Goran Šinik – Redline team

Photo & video produkcija REDLINE za sve Vaše momente vredne sećanja obezbeđuje usluge profesionalnog fotografisanja i izrade slika. Višedecenijsko iskustvo glavnog fotografa i jednog od osnivača REDLINE-a – Gorana Šinika, garancija je kvaliteta koji u svakom momentu možete i morate očekivati kada se naš tim nađe sa drige strane objektiva.

Redline logo

 

Zahvaljujući dozvoli Redline produkcije, objavljujemo nekoliko epizoda serije “Na klopi kod poznatih”.

www.readline.rs