Rejčel Rej – recept za slaninu

39

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Još jedan od zanimljivih, možda reći i čudnih recepata sa spiska sajta buzzfeed.com, kreirala je Rejčel Rej – recept za slaninu (original naziv je Late Night Bacon).

Poznati kuvar i TV zvezda Rejčel Rej verovatno nikada nije napravila jednostavniji i bizarniji recept od ovog – ili možda grešimo?

Recept za slaninu:

Sastojci:

  • 8 isečenih komada slanine

Priprema:

Postavite 2 papirna ubrusa u mikrotalasnu rernu, postavite slaninu na papirne ubruse. Stavite još 2 papirna ubrusa preko slanine. Postavite jačinu na najveću i pecite 4-6 minuta.

 

buzzfeed-Rachael-Ray-Late-Night-Bacon

 

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy