Riblji specijalitet – za posne dane i slave odličan rolat.
Riblji specijalitet – Ljiljana Stanković
Riblji specijalitet – za posne dane i slave odličan rolat.
- 4 komada kiseli krastavčići
- 3 kašike susam (pečeni)
- 150 gr margarin
- 1 komad oblanda (veliki list)
- 1 komad konzerva tunjevine (komadi)
- 200 gr marinirane pečurke
- 100 gr posni majonez
- 50 gr posni kačkavalj
- Umutite margarin sa majonezom pa dodajte seckane marinirane pečurke, seckane krastavčiće, susam i tunjevinu oceđenu od masnoće.
- Sve dobro umutite, nafilujte, ostavite da odstoji da bi oblanda omekšala i uvijte u rolat.
- Nije potrebno da list oblande posebno omekšavate pomoću krpe jer ovi posni sastojci je omekšaju. Tankim slojem premažite rolat majonezom pospite posnim rendanim kačkavaljem..
- Stavite rolat u frižider da se stegne.
- Sutradan secite i služite. Ja sama matiniram pečurke jer je dosta jeftinije.
- Recept za mariniranje pečuraka možete pronaći na internetu. lako
Lako se pravi i ne peče se.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!