Riblji specijalitet – Ljiljana Stanković

Riblji specijalitet – za posne dane i slave odličan rolat.

Riblji specijalitet - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Riblji specijalitet – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online

Riblji specijalitet – Ljiljana Stanković

Riblji specijalitet – za posne dane i slave odličan rolat.

  • 4 komada kiseli krastavčići
  • 3 kašike susam (pečeni)
  • 150 gr margarin
  • 1 komad oblanda (veliki list)
  • 1 komad konzerva tunjevine (komadi)
  • 200 gr marinirane pečurke
  • 100 gr posni majonez
  • 50 gr posni kačkavalj
  1. Umutite margarin sa majonezom pa dodajte seckane marinirane pečurke, seckane krastavčiće, susam i tunjevinu oceđenu od masnoće.
  2. Sve dobro umutite, nafilujte, ostavite da odstoji da bi oblanda omekšala i uvijte u rolat.
  3. Nije potrebno da list oblande posebno omekšavate pomoću krpe jer ovi posni sastojci je omekšaju. Tankim slojem premažite rolat majonezom pospite posnim rendanim kačkavaljem..
  4. Stavite rolat u frižider da se stegne.
  5. Sutradan secite i služite. Ja sama matiniram pečurke jer je dosta jeftinije.
  6. Recept za mariniranje pečuraka možete pronaći na internetu. lako
Lako se pravi i ne peče se.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Riblji specijalitet – Ljiljana Stanković

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.