Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Riblji specijalitet – Ljiljana Stanković

0

Riblji specijalitet – za posne dane i slave odličan rolat.

Riblji specijalitet - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Riblji specijalitet – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online
Riblji specijalitet - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Riblji specijalitet – Ljiljana Stanković

Riblji specijalitet - za posne dane i slave odličan rolat.
Obrok Ručak, Večera
Kuhinja Srpska/Srbijanska
Vreme pripreme 30 minutes
Ukupno vreme 12 hours 30 minutes
Broj osoba 2 osobe

Sastojci

  • 4 komada kiseli krastavčići
  • 3 kašike susam pečeni
  • 150 gr margarin
  • 1 komad oblanda veliki list
  • 1 komad konzerva tunjevine komadi
  • 200 gr marinirane pečurke
  • 100 gr posni majonez
  • 50 gr posni kačkavalj

Uputstvo za pripremu

  1. Umutite margarin sa majonezom pa dodajte seckane marinirane pečurke, seckane krastavčiće, susam i tunjevinu oceđenu od masnoće.
  2. Sve dobro umutite, nafilujte, ostavite da odstoji da bi oblanda omekšala i uvijte u rolat.
  3. Nije potrebno da list oblande posebno omekšavate pomoću krpe jer ovi posni sastojci je omekšaju. Tankim slojem premažite rolat majonezom pospite posnim rendanim kačkavaljem..
  4. Stavite rolat u frižider da se stegne.
  5. Sutradan secite i služite. Ja sama matiniram pečurke jer je dosta jeftinije.
  6. Recept za mariniranje pečuraka možete pronaći na internetu. lako

Beleške

Lako se pravi i ne peče se.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.