Roberto Mankuzo vodiće METRO u Srbiji i Hrvatskoj
Roberto Mankuzo vodiće METRO u Srbiji i Hrvatskoj

Beograd, 28. mart 2018. godine – Roberto Mankuzo (Roberto Mancuso) imenovan je za generalnog direktora METRO Cash & Carry Srbija, dok će zadržati i postojeću funkciju generalnog direktora METRO Cash & Carry Hrvatska.

Na proširenoj funkciji, Roberto Mankuzo zajedno sa timovima nastaviće da razvija inovativna rešenja za preduzetnike u sektorima ugostiteljstva i trgovine obe zemlje, prilagođavajući ih specifičnim potrebama tržišta.

Roberto Mankuzo karijeru u METRO-u započeo je 2001. gpodine u Italiji i nakon toga radio u pet zemalja na različitim pozicijama, uključujući više od četiri godine na poziciji generalnog direktora METRO Srbija, pre nego što je u julu 2017. godine postavljen na mesto generalnog direktora METRO Hrvatska.

Dok je rukovodio srpskim METRO-om, Roberto Mankuzo je uspešno upravljao transformacijom METRO-a sa tradicionalnog cash & carry, na sadašnji model sa više kanala prodaje. Isporuka robe namenjena profesionalcima (B2B kupcima), sa pet dostavnih platformi koje se nalaze u METRO objektima, dostupna je hiljadama kupaca. Ona obuhvata i širok set usluga koje ispunjavaju zahteve srpskog tržišta koje raste, i postavljaju osnov za budući razvoj kompanije u Srbiji.

Izvor: saopštenje za medije Metro Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!