Sajam turizma u Beogradu od 23. do 26. februara pod sloganom
Sajam turizma u Beogradu od 23. do 26. februara pod sloganom "Uživajte na vreme"

Najveći turistički događaj u Srbiji i centralna turistička manifestacija u regionu, 39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu održaće se od 23. do 26. februara 2017. godine na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom „Uživajte na vreme“ u šest izložbenih hala okupiće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni turoperatori sa svih kontinenata i posetiocima premijerno ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Crna Gora, destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i raskošnoj prirodi, moru i obali, jezerima, kanjonima i planinama, predstavlja izazov za turiste.

Srbija, kao zemlja domaćin Sajma turizma, predstaviće svoje turističke adute i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu…

Izuzetan multimedijalni prateći program na Sajmu turizma doneće posetiocima nezaboravan sajamski turistički doživljaj. Na atraktivan način biće promovisani brojni festivali, manifestacije i važni događaji, a prezentacije, promocije i degustacije uz kosmopolitski duh i prisustvo velikog broja nacija, sajam čine podjednako privlačnim za poslovne posetioce ali i najširu publiku.

Jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, organizujući istovremeno i 8. Međunarodni sajam vina BEOWINE i 13. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – OPREMA.

Radno vreme Sajma turizma: u četvrtak, 23. februara od 10 do 18h, petak 24. i subotu 25. februara od 10 do 19h i nedelju, 26. februara od 10 do 17h.

Izvor: Turistickisvet.com

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!